Ριφιφί

Στους Ριφιφί μπήκα σαν τρίτο μέλος μετά τον Λεωνίδα και τον Νίκο και εντέλει τα κατάφερα έπειτα από μια πορεία 12 χρόνων με αρκετές αλλαγές μελών και τραγουδιστών, να είμαι ο μόνος από το γκρουπ που είχε συμμετοχή και στους πέντε δίσκους. Η δεκαετία του '90 ήταν μαγική και μέσα σ' αυτήν πραγματοποίησα τα περισσότερα όνειρά μου. Οι Ριφιφί βοήθησαν πολύ σ' αυτό. Σημαντική και η προσφορά της Ισαβέλλας Μόκαλη από την θέση του μάνατζερ και των δημοσίων σχέσεων.

 

Μέλη - Ερμηνευτές

Λεωνίδας Παφιλιάρης (Πύρινα Φεγγάρια ) - τραγούδι, κιθάρα

Νίκος Κατσιπόδης Βιταλίδης - τραγούδι, μπάσο, ακουστική κιθάρα

Δημήτρης Δημητράκας - τραγούδι, τύμπανα

Μάνος Βαφειάδης - πλήκτρα, τραγούδι

Πάνος Κονδυλός - τραγούδι

Φαίη Μάτσου - τραγούδι

Θοδωρής Μποτίνης (Flowers of Romance - Ετσι κι αλλιώς - September) - μπάσο

Γιώργος Κουταλιέρης - κιθάρα

Νατάσσα Χρυσανθακοπούλου - τραγούδι

 

Δισκογραφία

Ριφιφί (1988)
Αμετανόητα Τρελλός (1991)
Απάτη (1993)
Οι Δρόμοι της Ψυχής (1995)
ΡΙΦΙΦΙ Best (1999)
Ολα Αλλάζουν (2000)
Νοσταλγοί του Rock 'n' Roll (2010)

 

Συμμετοχές σε συλλογές

12 Αναψυκτικά με Παγάκια (1989)
Η Νέα Σκηνή της EROS (1999)
Απ' το Ραδιόφωνο Ακούω (2000)
Τα Τραγούδια του Έρωτα (2001)
30 ελληνικές επιτυχίες των '80s (2006)
80's - Ό,τι και να γίνει θυμήσου (2007)
80's - Νοσταλγός του Rock 'n' Roll (2007)
80's - Τσικαμπούμ (2007)
80's - Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε (2007)
Summer Hits (Vol 2): Βόλτα Στη Βουλιαγμένη Mambo Italiano (2008)
Summer Hits (Vol 3): Δώσ' Μου Το Χέρι Σου When I Fall In Love (2008)
Νοσταλγοί του rock'n'roll (2009)

 

Συνεντεύξεις

Seventeen (1988)

Νίκη (Οκτώβριος 1992)

Ελεύθερος (Μάρτιος 1996)

ΠΟΠ ΚΟΡΝ (1996)

KAI (1996)

Κατερίνα (1996)

Strass (1996)

Ελεύθερος (Ιούλιος 2000)

in rock (2000)

στον δημοσιογράφο Μιχάλη Γκότση (2000) (55 MiB)

 

Video clips

Ριφιφί avi 26 MiB

Δεν Θυμάμαι avi 45 MiB

Τρελλό ξυπνητήρι avi 41 MiB

Χίλιες Μπαλάντες avi 41 MiB

Κλέφτες κι Αστυνόμοι avi 39 MiB

Και Ριφιφί θα Κάνω avi 30 MiB

Αμετανόητα Τρελλός avi 50 MiB

Φίλα με avi 45 MiB

Χάνομαι avi 39 MiB

Εξομολόγηση avi 47 MiB

Αν μ' Αρνηθείς avi 51 MiB

Αλήτικα avi 41 MiB

 

Στίχοι

 

Spots

Spot 1